注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

BD7PAのアマチュア無線の専門誌

业余无线电,玩的是业余,学的是专业。

 
 
 

日志

 
 
关于我

BD7PA 是一个点样的人? 宅腐双重重叠特性。 除了关心的,其余一切都绝不关心,除了喜欢的,其余一切都绝不喜欢,超极端状态,除了在乎的,其余一切绝不在乎。 萌:長門有希、メイド 。

网易考拉推荐

Audio-Technica ATH-AD300 review (粗口口語版)  

2008-03-13 15:08:14|  分类: 記事 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Audio-Technica ATH-AD300 review (粗口口語版)

 

警告:下文直接完全用口語編寫,會有好多粗口,不習慣建議就不要往下看了,我衹是記實。

 

 

 

 

Audio-Technica ATH-AD300 review (粗口口語版) - BD7PA - BD7PAのアマチュア無線の専門誌

 

 自從 Sony MDR-V700 玩完之後,眞是好好需要一衹能夠俾到我工作同娛樂兩不誤嘅選擇,當然啦,價錢要適合,唔可以太貴,計劃是5舊水,最多。

 

無意中,響音響市塲發現 Audio-Technica ATH-AD300 ,開始並沒爲意,完全是出於屎忽痕嘅原顧,9興就問睇檔條閪佬拿來及下,條友話3百零蚊,全新都咁平,實沒好嘢,心啉。

點知唔試由自何,一試落,靚聲到Short lueng咗,就即塲屌距,哽是加咗“電子味精”(均衡器)來水7我,條靚即塲喊曬咁哎冤枉:“話點會呀,氅經會樹雲雲,又話睇你都是醒目仔,點敢呃你……..

 

仔細睇眞D,叼呀,又眞是沒啵,條線衹是直接連住臺CD機,一時都無言,因爲效果唔單止對得起3百零蚊呢個價錢,簡直就是超曬班,即塲廢話都沒講,俾錢買落,都唔知是咪報錯價(好屎饋)。

 

買完之後,包裝一手劈埋落垃圾桶,隊落臺 HP HX4700 就聼,果然日本仔耳機就是9D,唔曬煲都靚聲到 Short 咗,眞是“麻 lueng 煩”,聼到返屋企都唔舍得放。(咁哽是放底啦,唔通放心咩)

 

 

Audio-Technica ATH-AD300 review (粗口口語版) - BD7PA - BD7PAのアマチュア無線の専門誌

 

 

吹下用後感:

衹耳機好輕,但外觀就好大fang,帶落頭勁型就唔使講了,大大個棉質耳機套包曬耳仔,但是壓力好輕好輕,至少輕到是 PA 第一次遇到咁輕,輕到就是僅僅貼住而以,開始對呢種咁嘅情況極度唔放心,覺得會有好大問題,結果,證明我嘅啉法是多 9 Leung 餘嘅,根本唔需要理會,耳機亦唔是直接壓迫落耳朶輪廓度,而是輕壓落耳仔旁邊位置,種種條件講明,完全可以長時間聆聽音樂,唯一問題就是純棉質耳機有D焗。

音質就唔好叫PA吹啦,自己去試下啦,3百零蚊有咁樣效果,已經靚到無言了,至於如果你死都要打爛沙盤問到督,我可以講俾你知,日本聲,聼 HipPopRap、大動態的電子音樂舞曲,Disco,打機電子遊戲一流,MDR-V700都報廢,退居二線,明冇?

 

 

發D題外話,被認定爲 [ PA推薦級 ] 的粵語限制級笑料:警告,睇住笑閪死來,唔是講笑。

http://www.tudou.com/programs/view/mF-Pfy4rT44/

 

 

 

 

  评论这张
 
阅读(1137)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017