注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

BD7PAのアマチュア無線の専門誌

业余无线电,玩的是业余,学的是专业。

 
 
 

日志

 
 
关于我

BD7PA 是一个点样的人? 宅腐双重重叠特性。 除了关心的,其余一切都绝不关心,除了喜欢的,其余一切都绝不喜欢,超极端状态,除了在乎的,其余一切绝不在乎。 萌:長門有希、メイド 。

网易考拉推荐

六一儿童节的小礼物  

2007-05-30 05:44:55|  分类: 摄影 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

六一儿童节的小礼物

 

 

    小朋友仲有几个月就两岁啦,睇住佢長大都幾開心!!

    再過幾日就是六一兒童節啦,雖然佢未曉對我有所要求,但是點都要為佢準備一份心意嘅~~~!!

    啉來啉去都唔知送咩俾佢會喜歡,唯獨發現佢對我D SureFire 戰術燈情有特鍾,咁細個小朋友竟然都識得學我拿起支 "豬36c" 加槍燈四處瞄,雖然一比一重量對佢來講咁細個細蚊仔顯得免為其難,戰術燈都已經識得點開了,哈哈。

    不如就送一支細細支嘅LED燈俾佢啦,3W LED,上一粒 CR123 或 3.7V 充,好光,色溫就高咗D,9300K以上了,肉睇估計,買嘅時候沒 CREE LED 嘅版本揀,可惜可惜,唔是貴得都值,CREE LED 色溫沒咁高,光斑又靚仔。

    到時一於俾條繩仔佢挂住響頸度,希望BB會好中意啦~~~~  ^———^

  评论这张
 
阅读(431)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017