注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

BD7PAのアマチュア無線の専門誌

业余无线电,玩的是业余,学的是专业。

 
 
 

日志

 
 
关于我

BD7PA 是一个点样的人? 宅腐双重重叠特性。 除了关心的,其余一切都绝不关心,除了喜欢的,其余一切都绝不喜欢,超极端状态,除了在乎的,其余一切绝不在乎。 萌:長門有希、メイド 。

网易考拉推荐

记: Dec-03-2006 戰事分程  

2006-12-03 21:32:51|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

晨早起身,發現竟然近9點了,約咗X東9點半,尋晚已經校好手機鬧鍾架嘛,點解.....

原來是個女人將手機拎開咗,想唔俾我去,其實咁樣會唔會太過份呢?工作咗一個星期,星期六同事請食飯,晚上陪佢,咁星期日留返一日俾我都可以吧...... 好彩男人即是男人,X東並沒介意我嘅遲到,不過已經好抱歉了...

 

到達目的地,著好曬裝備,準備開GAME,突然收到通知:“果幾日”,臨時轉場過花花,8個人加N多裝備Break落台 Freeca 度,精彩羅,味J同傻CAT最辛苦,至敬至敬!!

 

 

呢家終於知道咩叫人貨混裝了。


 

到咗已經中午近一點了,食過農家飯,味道唔錯,遠比想像中好,環境又靚,背山面湖,靜靜嘅湖水,時而被一串串的子彈擊起陣陣水花,遠處傳來M4A1或者G36C、AK47、MP5嘅陣陣點射/連射槍聲,心中甚是興奮,等上菜嘅心情更加緊張了。

 

 

 

幾位兄弟包括自己今物早上都沒嘢落肚,早已经饿到有D手震,即时狼吞虎咽。

 

聽講這是野生山豬肉,用苏丹紅4號紅燒煉製而成,

HP:+22  

MP:+35

 


乜春鱼都未睇清楚,已經俾現場多名大漢手上兩支嘢“插”成咁了,所以實在唔知是咩鱼。

HP: +18

MP: +20


 

 

戰前準備,Tune 槍,校鏡。

 

 

 

 

舊“J事J地”。

  评论这张
 
阅读(376)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017